Η Εταιρία μας
Η Ιστορία
Η ιστορία της οικογενειακής μας επιχείρησης ξεκινά όταν το 1966 ο Μπουντζόλας Μανώλης ανοίγει, σε ηλικία 16 χρονών, το πρώτο κρεοπωλείο στη Βέροια ενώ παράλληλα ασχολείται με το ζωεμπόριο. Το 1979 ξεκινά και επίσημα την εμπορική του δραστηριότητα ασχολούμενος κυρίως με την εμπορία του ελληνικού χοιρινού όπου σύντομα αποκτά σημαντικό μερίδιο στην αγορά, συνεργαζόμενος με παραγωγούς από όλη την Ελλάδα και δημιουργώντας εκτεταμένο δίκτυο διανομής σε όλη τη βόρεια Ελλάδα.
Το 2000 εισέρχεται και η δεύτερη γενιά της οικογένειας, ενώ το 2004 ολοκληρώνονται οι καινούριες σύγχρονες εγκαταστάσεις της επιχείρησης και παράλληλα ξεκινά η παραγωγική δραστηριότητα που επικεντρώνεται στη παραγωγή ποιοτικού μοσχαρίσιου κρέατος. Στις μέρες μας η επιχείρηση παρά τη κρίση συνεχίζει να δίνει βάρος στη παραγωγή και εμπορία ποιοτικά ανώτερου ελληνικού κρέατος ενώ παράλληλα διευρύνει τη γκάμα προϊόντων της, με τελευταία να εντάσσει μεγάλη ποικιλία ποιοτικών κρεατοσκευασμάτων και πουλερικών, ενώ διευρύνει συνεχώς το δίκτυο διανομής των προϊόντων της το οποίο απευθύνεται σε κρεοπωλεία, υπεραγορές, σημεία εστίασης, εστιατόρια, ξενοδοχειακές μονάδες κτλ.
Προσθέστε νέο σχόλιο