Ενημέρωση από τον επόπτη της ΚΟΜΥ του ΕΟΔΥ κ. Δημητριάδη – Αύριο στη Νάουσα και μεθαύριο στη Βέροια Rapid test στους πολίτες (βίντεο)
Μετά τη Νάουσα και σε Βέροια και Αλεξάνδρεια θα γίνει Rapid test στους πολίτες από την Κινητή Ομάδα Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ.
Αυτό ανακοίνωσε σήμερα το μεσημέρι ο ιατρός, επόπτης του ΚΟΜΥ, ιατρός Πρόδρομος Δημητριάδης σε διαδικτυακή ενημέρωση που έκανε στα τοπικά ΜΜΕ.
Ο κ. Δημητριάδης αρχικά αναφέρθηκε στη δράση της Κινητής Μονάδας, στην κατάσταση που βρισκόμαστε τώρα και στη συνέχεια απάντησε σε ερωτήσεις.
Ως γνωστό, την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου στη Νάουσα η Κινητή Μονάδα Υγείας Ημαθίας του ΕΟΔΥ, σε συνεργασία με τον Δήμο Νάουσας, θα βρίσκεται μπροστά από το Γήπεδο Νάουσας, για δειγματοληπτικούς ελέγχους ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19, με την διαδικασία drive-through.
Την επόμενη μέρα, την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου το ίδιο θα πραγματοποιηθεί στο χώρο του ΔΑΚ Βέροιας, στο Μακροχώρι από τις 10 το πρωί μέχρι τις 1:30 το μεσημέρι.
Η ίδια υγειονομική δράση θα γίνει και στην Αλεξάνδρεια σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.
Η πλήρης ενημέρωση από τον κ. Δημητριάδη:
Επόπτης ΚΟΜΥ, ιατρός Πρόδρομος Δημητριάδης - ενημέρωση 24/11/2020
https://www.youtube.com/embed/9OOWyej_fpg
![](https://www.verialife.gr/sites/default/files/main_1606219418_9496108.jpg)